Topkwaliteit in bloemen, planten en dienstverlening.

Al drie decennia is kwaliteit het sleutelwoord bij DGI. Wij leveren topkwaliteit in snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten. Maar wij leveren méér. Want in dienstverlening en relatiebeheer doen wij graag die stap extra voor u.

Onze klanten waarderen dat enorm. Wij zijn gespecialiseerd in leveringen aan groothandelaren, C&C en bouwmarkten in West en Oost Europa. Wij zijn de ogen van de klant in Nederland en onze klanten beschouwen DGI als hun partner in de bloemen- en plantenmarkt.

Topkwaliteit in bloemen en planten

Alle medewerkers bij DGI delen een grenzeloze toewijding aan het product en een tomeloze inzet voor de klant met elkaar. Voor aankoop beoordelen onze product managers en account managers persoonlijk de bloemen en planten. Uw garantie voor de beste producten tegen de beste prijs.

Onze vakmensen zijn uw ogen in de markt, die de krenten in de pap voor u vinden. Daarnaast bezoeken zij actief de kwekers om bijzondere producten en noviteiten op te sporen die ertoe bijdragen dat u zich onderscheidt in uw markt.

Kwaliteit en service

DGI is erop gericht om flexibel op uw wensen in te spelen. Bijzondere verpakkingen? Geen probleem! Uw verkoopprijs al op de verpakking gelabeld? Wij regelen het! Uw klanten via u direct op onze web shop laten kopen? Het is allemaal mogelijk!

Traditioneel vakmanschap en kennis in combinatie met moderne ICT technieken stellen ons in staat om uw zendingen punctueel af te leveren, waar dan ook in West en Oost Europa. U kunt rekenen op perfecte, presentabele leveringen, kant en klaar voor de directe verkoop.

De kracht van persoonlijk contact

Bij DGI kennen wij al onze klanten persoonlijk. U heeft een vaste account manager die u en uw afzetmarkt haarfijn kent. Uw relatiebeheerder voelt goed aan wat uw markt nodig heeft. Deze expertise maakt het zakendoen niet alleen aangenaam en efficient, het is ook een waardevolle ondersteuning bij het verkopen van méér bloemen en planten.


Deskundig advies

Wij signaleren kansen voor u in uw afzetmarkt en kunnen u ook adviseren bij het bepalen van een optimale verkoopprijs voor de bloemen en planten. Als u er prijs op stelt, verstrekken wij ook benchmark informatie, zodat u weet hoe andere bedrijven in uw markt het doen, of hoe soortgelijke bedrijven in naburige landen presteren.


Inspirerende samenwerking

De bloemen en plantenmarkt is modegevoelig en continu in beweging. Om te zorgen dat uw klanten altijd up-to-date geïnformeerd zijn over noviteiten, mogelijkheden en trends organiseren wij inspirerende product- en designshows. Ook organiseren wij workshops voor uw klanten en uw personeel, zodat hun vaardigheden, kennis en passie een garantie zijn voor uw succes.