Veelgestelde vragen

 • Vul het aanmeldformulier op onze contactpagina volledig in. Na ontvangst neemt een van onze verkopers contact met u op. Diegene is vanaf dat moment uw persoonlijke accountmanager. Hij/zij houdt de markt voor u in de gaten en staat altijd voor u klaar om advies te geven of vragen te beantwoorden.

 • Bloemen en planten bestelt u bij ons 24/7 via de webshop, mobiele applicatie of uw accountmanager. U bepaalt zelf wanneer, waar en hoe vaak u een bestelling plaatst.

 • Hoe lang het duurt voor uw bestelling afgeleverd wordt, is afhankelijk van uw woonplaats en de mogelijkheden van de transporteur. Bespreek de opties met uw accountmanager.

 • De betalingstermijn is onderdeel van de leveringsvoorwaarden die u met uw accountmanager overeenkomt. Betalingen gaan via onze rekening bij de ING (NL83 INGB 0665 1442 10, BIC: INGB NL 2A).

 • Zodra u uw bestelling bevestigd heeft, is het niet meer mogelijk om de aantallen te wijzigen. Tijdens het shoppen kunt u binnen 5 minuten uw aantallen nog wijzigen.

 • De bloemen worden zo verpakt dat de kans op schade het kleinst is. Uw persoonlijke wensen kunt u bespreken met uw accountmanager.

 • Wij verkopen uitsluitend A1-kwaliteit van geselecteerde en gerenommeerde kwekers en brengen de producten zo snel mogelijk van kweker naar klant. Wij werken nauw samen met kwekers en hebben in 2010 met een aantal topkwekers G-Fresh opgericht. In de webshop van G-Fresh bestelt u rechtstreeks bij de kweker. Daardoor weet u de oogstdatum, hoe het product eruitziet en wat het kost.

  Bloemen van G-Fresh zijn gemiddeld drie dagen verser dan bloemen via de veiling worden aangekocht.

 • In de webshop wordt met dagprijzen gewerkt. Die veranderen elke dag en zijn afhankelijk van vraag en aanbod. Weersomstandigheden spelen een belangrijke factor. Op aanvraag kan uw accountmanager ook langer termijnprijzen afgeven.

 • Wij hebben een sterke voorkeur voor duurzaam geteelde bloemen. Daarom komen alle bloemen in de webshop met het G-Fresh teken van kwekers die het MPS-keurmerk hebben. Kwekers met oog voor Planet, People, Profit and Product. Op de veiling worden ook bloemen aangevoerd door kwekers die niet aan de MPS-norm voldoen. Wij handelen alleen in bloemen van zulke kwekers als er echt geen alternatieven zijn. Even voor de duidelijkheid: G-fresh bloemen voldoen altijd aan de MPS-norm en dragen daarom ook het MPS keurmerk.